Zondag 19 u: Internationale viering met pastor Roderick

Wat kan Neville Longbottom (Marcel Lubbermans) uit de Harry Potter verhalen ons leren over het Evangelie van deze zondag? Ontdek het in de internationale viering met pastor Roderick! De viering begint om 19 u. en is ook toegankelijk voor parochianen: St. Josephkerk Hooglanderveen, Van Tuyllstraat 27, 3829AB Hooglanderveen.

Draag je de internationale viering een warm hart toe en wil je helpen deze ook in de toekomst mogelijk te maken? Steun pastor Roderick en stichting Trideo dan met een gift via https://trideo.com/nl/steun/
Stichting Trideo is een ANBI, giften zijn onder voorwaarden aftrekbaar van de belasting. We kunnen je hulp goed gebruiken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *