Zondag 19 u: Internationale viering met pastor Roderick

In de film The Matrix staat de hoofdpersoon Neo voor een keuze: blijft hij in de veilige wereld die hij kent uit eigen ervaring, of durft hij een onbekende wereld binnen te stappen waarin hij moet vertrouwen op anderen? In het Evangelie van deze zondag worden de leerlingen van Jezus geconfronteerd met een vergelijkbaar dilemma…

De viering begint om 19 u. en is ook toegankelijk voor parochianen: St. Josephkerk Hooglanderveen, Van Tuyllstraat 27, 3829AB Hooglanderveen.

Draag je de internationale viering een warm hart toe en wil je helpen deze ook in de toekomst mogelijk te maken? Steun pastor Roderick en stichting Trideo dan met een gift via https://trideo.com/nl/steun/
Stichting Trideo is een ANBI, giften zijn onder voorwaarden aftrekbaar van de belasting. We kunnen je hulp goed gebruiken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *