Zondag 19 u: Internationale viering met pastor Roderick

In het verhaal van The Lord of the Rings kan het reisgezelschap niet verder omdat de deur naar de mijnen van Moria gesloten is. Hoe vinden ze de sleutel? Pastor Roderick vertelt er meer over in de preek tijdens de internationale eucharistieviering.

De viering begint om 19 u. en is ook toegankelijk voor parochianen: St. Josephkerk Hooglanderveen, Van Tuyllstraat 27, 3829AB Hooglanderveen.

Draag je de internationale viering een warm hart toe en wil je helpen deze ook in de toekomst mogelijk te maken? Steun pastor Roderick en stichting Trideo dan met een gift via https://trideo.com/nl/steun/
Stichting Trideo is een ANBI, giften zijn onder voorwaarden aftrekbaar van de belasting. We kunnen je hulp goed gebruiken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *