Zondag 19 u: Internationale viering met pastor Roderick

In het kasteel van Harry Potter zijn er twee kamers waar op wonderbaarlijke wijze dingen vermenigvuldigd kunnen worden: heerlijk eten in de Grote Zaal en allerlei voorwerpen in de Kamer van Hoge Nood. Wat zijn de overeenkomsten en de verschillen met het verhaal over de wonderbaarlijke broodvermenigvuldiging in het evangelie van deze zondag? Pastor Roderick vertelt er meer over in de preek tijdens de internationale viering op zondagavond.

Draag je de internationale viering een warm hart toe en wil je helpen deze ook in de toekomst mogelijk te maken? Steun pastor Roderick en stichting Trideo dan met een gift via https://trideo.com/nl/steun/
Stichting Trideo is een ANBI, giften zijn onder voorwaarden aftrekbaar van de belasting. We kunnen je hulp goed gebruiken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *