Zondag 19 u: Internationale viering met pastor Roderick

Vanaf deze week worden de internationale vieringen op zondagavond verzorgd door stichting Trideo, de mediaorganisatie van pastor Roderick. Daardoor kunnen de parochies zich beter richten op de ‘gewone’ vieringen nu de kerken weer openstaan voor gelovigen. De viering zelf blijft ongewijzigd qua inhoud en tijdstip. Deze week gaat het in de preek naar aanleiding van het evangelie van deze zondag onder meer over de reis van Frodo en Sam in The Lord of the Rings.

Draag je de internationale viering een warm hart toe en wil je helpen deze ook in de toekomst mogelijk te maken? Steun pastor Roderick en stichting Trideo dan met een gift via https://trideo.com/nl/steun/
Stichting Trideo is een ANBI, giften zijn onder voorwaarden aftrekbaar van de belasting.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *