Wat betekent Maria voor jou?

Romy en Joanne, twee jongeren uit de Nicolaaskerk in Baarn, maakten een prachtig filmpje over de vraag “wat betekent Maria voor jou?” In deze meimaand die van oudsher is toegewijd aan Maria, delen we deze video graag met je! En we naar aanleiding van het filmpje zijn we natuurlijk ook benieuwd welke betekenis Maria in jouw leven heeft. Laat het ons weten in de reacties!

Een gedachte over “Wat betekent Maria voor jou?

  • 29 mei 2020 om 22:48
    Permalink

    Schitterend filmpje! Bedankt! Mooie inhoud in kunstzinnige pakkende vorm. Beelden in harmonie met muziek en betekenis van de woorden van het interview. Echt even een paar keer kijken. Fijn dat het zo toegankelijk is!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *