Familieviering en kindertekeningen voor Maria

Dit weekend staan de vieringen in de parochies Onze Lieve Vrouw van Amersfoort en Martha en Maria in het teken van de families in onze gemeenschappen. Zo is er een familieviering op zondagmorgen en ook de Mariaviering op zaterdagavond staat in het teken van kinderen en hun ouders.

Maak een tekening voor Maria!

We nodigen alle kinderen uit om een tekening voor Maria te maken. Bijvoorbeeld een tekening van wat je Maria zou willen vragen. Als de ouders een foto van de tekening opsturen naar info@rkeemland.nl brengen we alle inzendingen tijdens de viering bij Maria.

Ouders kunnen voor hun kinderen een kaarsje laten aansteken tijdens de viering. Geef ons via email de namen door van uw kinderen zodat we ze kunnen noemen, en een gift voor het kaarsje via rkcollecte.nl of via een envelop in de brievenbus van de pastorie in Hooglanderveen zou fijn zijn!

De viering ter ere van Maria van Kevelaer begint zaterdag om 19 u. en is te volgen via rkeemland.nl en facebook.com/rkeemland

Familieviering op zondag

Komende zondag is de viering vanuit de St. Josephkerk een familieviering. We nodigen alle kinderen uit om met ons mee te vieren. Het is handig als je een groot vel papier, bijvoorbeeld een stuk behangpapier en wat potloden bij de hand hebt. Dan kan je tijdens de overweging met ons mee tekenen!

Tot zondag!

Pastor Mauricio Meneses en Wies Sarot

De familieviering begint zondag om 9.30 u. en is te volgen via rkeemland.nl en facebook.com/rkeemland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *