Online Mariaviering met Mgr. Woorts

Doe zaterdag mee met een bijzondere Mariaviering met hulpbisschop H. Woorts ter ere van Onze Lieve Vrouw van Lourdes!


Zaterdagavond 2 mei kunt u via ons kanaal RKEemland en via de websites om 19.00 uur live meevieren met een bijzondere Mariaviering ter ere van Onze Lieve Vrouw van Lourdes.
Hulpbisschop Mgr. Herman Woorts zal de viering leiden en nodigt iedereen uit om in gedachten en gebed verbonden te zijn met de grot van Massabielle.

Lichtceremonie

De viering wordt afgesloten met een bijzondere lichtceremonie, waaraan u vanuit huis kan deelnemen door van tevoren een kaars te adopteren voor iemand die u aan Maria wilt toevertrouwen of voor een bijzondere intentie. Deze kaarsjes zullen tijdens de viering worden aangestoken aan het licht van de Paaskaars.


De viering vindt plaats in de St. Josephkerk te Hooglanderveen en is de eerste van een serie van vijf Mariavieringen in de meimaand in de parochies van Onze Lieve Vrouw van Amersfoort en Martha & Maria. Elke zaterdag staat een andere Mariabedevaartsplek centraal. Naast Lourdes zijn dat Kevelaer, Banneux, Guadelupe en Fatima.

Adopteer een kaars!

U kunt een kaars adopteren door een envelop met uw naam, de intentie en een gift in de brievenbus van de pastorie van Hooglanderveen te doen, of door een email te sturen naar info@rkeemland.nl met uw naam en intentie onder vermelding van ‘Kaars Mariaviering’; en uw gift over te maken via RKcollecte.nl (richtbedrag vanaf 5 euro). Met uw gift helpt u ons dit initiatief voort te zetten en kunnen we beginnen met de inrichting van een Mariakapel voor dit doel.


De viering is te volgen op Facebook.com/RKEeemland en op de parochiewebsites katholiekamersfoort.nl en marthamaria.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *